Amsterdammer schreef een liefdesbrief en kreeg een baan

peterHoewel Joost Mallo al jarenlang een leuke baan had, begon er iets te kriebelen toen hij voor het eerst van het nieuwe Amsterdamse hotel Sir Adam hoorde. Het liet hem niet los en hij zocht maandenlang verwoed naar een mogelijkheid om met zijn nieuwe crush in contact te komen.

Toen er een eindelijk een vacature kwam, reageerde hij daarom ook meteen op een positie in het hotel in de A’DAM Toren. “Vanaf het moment dat ik wist wat er in die toren ging gebeuren dacht ik: wat zou het onwijs vet zijn om daar te mogen werken”, vertelt hij enthousiast over zijn droombaan.

Sir Adam maakt deel uit van de nieuwe keten ‘SIR’ die zich onderscheidt met hotels die niet langer meer anoniem zijn, maar een heel eigen gepassioneerd karakter hebben, vertelde geestelijk vader Bram van der Hoek van Europe Hotels Private Collection eerder tegen RTL Z.

Gepassioneerde brief

“Toen dacht ik: Sir Adam moet je daarom ook benaderen als persoon”, vertelt Mallo. In totaal deed hij anderhalf uur over de brief, maar gelukkig had hij al wat ervaring. “Het voelt alsof ik een liefdesbrief naar mijn middelbare schoolliefde schrijf. Of één van de velen die daarna volgden”, is te lezen op zijn LinkedIn waar hij de brief publiceerde