Door Ierse fans toegezongen Française is model

Door Ierse fans toegezongen Française is model

Foto: Instagram Carla Roméra

Of Ierland de achtste finale van het EK in Frankrijk gaat halen is nog maar de vraag, maar dat de Ierse fans een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten, staat buiten kijf. Met hun constante gezang en gevoel voor humor, stelen ze constant de show. Dat gebeurde eerder deze week ook toen de Ieren een Française toezongen. En smaak blijken ze te hebben, want de dame in kwestie blijkt een model te zijn.

SERENADE

De Ierse fans kwamen een bloedmooie Française tegen en besloten haar een serenade te brengen, onder meer door Frankie Valli’s ‘Can’T Take My Eyes Off You’ te zingen. En dat het een vrouw is waar je moeilijk je ogen vanaf kunt houden blijkt wel nu ze haar identiteit heeft onthuld.

Het blijkt namelijk te gaan om Carla Roméra, een student, badjuf en model, woonachtig in Bordeaux. Tegenover de krant SudOuest vertelt ze dat ze met een vriendin naar een pub ging nadat haar lessen waren afgelopen. Ze liepen naar buiten voor een frisse neus, toen een groep Ierse fans opeens om haar heen kwam staan en haar een serenade bracht: „Het leek alsof ik droomde. Ik wist niet waar ik moest kijken, maar al snel begon ik het te waarderen. Ze deden het zo leuk en met gevoel voor humor”, legt ze uit.

KUS

„Uiteindelijk vroegen ze me een van hen een kus te geven. Ik koos er eentje met mooie ogen. Een kus op de wang? Nou ja, want ik heb een vriend”, vertelt ze verder. „Ik kende de Ieren niet, maar dit was een leuke manier om ze te leren kennen.”

Groot voordeel voor liefhebbers van vrouwelijk schoon: nu haar identiteit is onthuld, kunnen zij genieten van meer beeld van deze prachtige vrouw.