Grieken verdedigen hun grens met varkensmest

De Grieken moeten gedacht hebben aan generaal Pershing, die, als het verhaal waar is, in 1911 een moslimopstand met varkens neersloeg. Het is niet meer verfijnder dan de list van de Turken met de ‘vluchtelingen’. Bovendien is er niemand gewond.

Er zijn nog geen mainstream media-bronnen voor, maar in de hoeken van social media zijn er bronnen te vinden, die het hier, hier en hier en op een Grieks blog bevestigen.

We weten niet wat er in de tank zit, maar waarom een tractor gebruiken om water te spuiten? De Griekse krant I Avgi bevestigt het indirect met de bewering dat “de beelden zeer problematisch en racistisch zijn” en in Evsos plaatsvond. De Griekse City Times beweert dat het water is. Wat twijfelachtig is, aangezien een tractor niet het voor de hand liggende transportmiddel voor water is.

“Greece farmers use manure from their pig farms as a defense attacking migrants at the border crossing to Turkey. They spray violent attackers with special tractors. According to information from the forces deployed there, this method proves to be extremely successful.