Meisje krijgt gifsumak in oog, internet lacht mee

Meisje krijgt gifsumak in oog, internet lacht mee

Beeld: Colourbox

Het internet heeft goed kunnen lachen om, en vooral samen met de zusjes Emily en Lauren Petrozza. Lauren plaatste namelijk een ietwat gênante foto van haar zusje op Twitter. Die had zichzelf in de ogen gewreven nadat er gifsumak op haar handen zat, in het Engels ook wel bekend onder de naam Poison Ivy.

 

„ZORG DAT JE GEEN GIFSUMAK IN JE OGEN KRIJGT”, is het bijschrift van de foto waarop Emily met flink gezwollen ogen en een grote lach op te zien is. De jonge vrouw uit Newington had flinke pech afgelopen weekend toen ze de reactie opliep.

WRIJVEN

De gifsumak is waarschijnlijk na het vissen of het zorgen voor wilde katten opgelopen, vertelt ze aan Fox61. Ze zou erna in haar ogen hebben gewreven. Dat laatste doet ze bijna dagelijks met een vriendin. Emily schrijft op Twitter dat het niet echt een leuke ervaring is, ondanks haar grote glimlach. „Dit is ELLENDIG.”

Het internet kan er wel om lachen, blijkt uit de 31.000 retweets en 55.000 likes die haar opgezwollen gezicht kreeg. In plaats van er zielig om doen, vindt Emily het wel grappig en kan ze de humor wel inzien van de gekke situatie. „Ik wil dat iedereen weet dat ik niet boos ben op mijn zus dat ze de foto plaatste. We maken altijd grapjes met elkaar en geen van ons had verwacht dat dit zo uit de hand zou lopen”, zegt ze tegen Fox61.

BETER

Dinsdagavond ging het na medicatie al een stuk beter met Emily. Ze kan haar ogen inmiddels open doen.