Moeder vermoorde haar pasgeboren baby – ze stopte haar kind in wasmachine

Kinderen zijn de meest onschuldige en mooiste geschenken van het leven. Hun eerste levensjaren zouden gevuld moeten worden met veel geluk en liefde.

Iedere keer wanneer ik een verhaal verneem waarin kinderen mishandeld worden, raakt het me recht in mijn ziel.

Toen ik het verhaal hoorde van een pasgeboren baby die brutaal aan zijn einde kwam, was ik er echt kapot van.

Vader of moeder worden is een gigantische verandering in het leven.

Je legt niet langer de focus op jezelf, maar in dat van je pasgeborene. Hun gezondheid en geluk is prioriteit nummer een.

Misschien denk je dat je automatisch transformeert in een vader of moeder, maar in sommige gevallen is dat helemaal verkeerd.

Politie doet akelige vondst in huis
Een Russische vrouw met drie kinderen werd omschreven als een goede moeder door haar vriendinnen. Ze werkte hard in haar eigen kapperszaak en was graag gezien in het dorp.

Ze was zwanger van haar vierde kind, en niets wees erop dat deze zwangerschap anders zou zijn.

Maar niet zo lang geleden sloeg het noodlot toe. Toen haar echtgenoot op een avond thuis kwam, stond hij oog in oog met de horror.

Zijn vrouw lag doordrenkt in bloed op de grond, en was thuis bevallen van haar baby. Dat meldt The Mirror.

Toen de politie ter plaatse was, deden ze een huiveringwekkende vondst.

Nadat ze net bevallen was van haar kind, had de moeder haar pasgeboren kind in de wasmachine gestopt. De politie trof de baby levenloos aan.

Vrienden delen tragische woorden
De moeder beweert dat haar kind doodgeboren werd, maar een onderzoek is aan de gang en de moeder werd aangeklaagd voor moord.

“Ze is een hardwerkende en liefhebbende moeder. Dit zou haar vierde kind geweest zijn. Er is geen reden waarom ze haar kind zou vermoorden,” zegt een vriendin van de vrouw.

Mijn hart bloedt bij het lezen hiervan. Er bestaan geen excuses voor het pijn doen van een kind. Rust in vrede, lief kindje. Dit lot heb je niet verdiend.