Vrouw steekt haar man in brand nadat ze hem betrapt op het verkrachten van haar 7-jarige dochter

Een vrouw is gearresteerd omdat ze benzine over haar man gooide en hem in brand stak nadat ze hem betrapte op het verkr*chten van haar 7-jarige dochter.

De 40-jarige Tatanysha Hedman vertelde dat ze haar man levend wou verbanden omdat hem doodschieten te mild was.

Volgens de politie, zat Vincent Phillips, 52 helemaal onder het zeer brandbare brandstof nadat hij in slaap viel naast zijn vrouw op bed.

Onderzoekers bevestigden dat de man in brand werd gestoken toen hij sliep.

Philips vluchtte nadat hij in brand werd gestoken het appartement uit en slaagde erin om met zijn auto de straat op te rijden terwijl hij nog steeds in vuur en vlam stond. In een supermarkt schreeuwde hij: “Ik sta in brand”

Mensen renden naar hem toe om de vlammen te doven voordat hij de supermarkt in liep en op zijn knielen viel. Hij schreeuwden “Help mij!”

De beveiligingscamera’s legde het moment vast dat hij de winkel binnenstapte. Aan de gezichtsuitdrukkingen van de klanten was te zien dat ze in shock waren.

Ook legde de beveiligingscamera’s bij het plaatselijke benzinestation het moment vast hoe mevrouw Hedman de benzine slechts een paar uur vóór het incident kocht.

In de video is te zien dat de vrouw zorgeloos een jerrycan opvult en het in haar achterbak plaatst.

Hedman is gearresteerd en wordt beschuldigd van mishandeling en brandstichting nadat ze aan de politie heeft toegegeven dat ze haar man in brand heeft gestoken omdat ze hem betrapte op het verkr*chten van haar jonge dochter.

Volgens de officieren vertelde de vrouw:

“Het zou ook goed genoeg geweest zijn als ik hem dood schoot, maar dat zou te mild zijn voor hem. “

 

Op de foto is te zien dat de man knielend om hulp vraagt.

Philips wordt beschuldigd van kindermisbruik in de eerste graad.

Hij is op de intensive care opgenomen voor zijn verwondingen onder politiewacht en zal in hechtenis gesteld worden zodra hij herstelt.

Dokters van het Harborview Medical Center zeiden dat hij geluk had na het incident en voegde eraan toe dat hij het incident heeft overleefd, maar zijn verwondingen levensveranderend zijn en hij nooit volledig zal herstellen.