Politie vindt grote hoeveelheid drugs, vals geld en cash in Rotterdam

De politie Rotterdam heeft dinsdag na alert handelen van agenten een grote vangst gedaan. Na het doorzoeken van twee auto’s en de woningen van de inzittenden werden anderhalve kilo cocaïne, 1000 XTC-pillen, 11.000 euro cash, 22.000 euro in valse biljetten, pepperspray, zes dure horloges en twee auto’s in beslag genomen.

In Rotterdam Feijenoord merkten agenten een verdachte overdracht op tussen twee auto’s. Ze besluiten de wagens te volgen en op de A16 en de Beijerlandselaan aan de kant te zetten. In de ene auto werden drugs en vals geld aangetroffen, in de andere auto een grote som contant geld. Na deze vondst besloot de politie ook de woningen van de inzittenden te doorzoeken. Daar werden pepperspray, horloges, twee dure horloges en de XTC-pillen in beslag genomen.

Vier inzittenden zijn aangehouden voor het bezit van harddrugs, witwassen, het voorhanden hebben van vals geld en de wet wapen en munitie. Het gaat om een 32-jarige man uit Rotterdam, een 30-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Dordrecht en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.