‘Roekeloze en meedogenloze’ heroïneturken hebben gewonnen. Politie heeft geen capaciteit

Politie 1998. “Van alle heroïne die in Nederland onderschept wordt, is 85 procent van Turkse afkomst, vertelde Bovenkerk. De Amsterdamse dienders hadden er ‘zo langzamerhand schoon genoeg van om steeds maar Turkenzaken te draaien’, verklaarde Bovenkerk in onvervalst politiejargon. Er was bijna sprake van een ‘Turkenmoeheid’ bij de politie.”

Politierapport 2004. “Uit onderzoek van de politie blijkt dat de Turkse criminaliteit steeds gevarieerder wordt. Van heroïne- en vrouwenhandel tot fraude en berovingen.”

Politierapport 2006. “De Turkse maffia heeft in het thuisland en Nederland de handel en smokkel in heroïne stevig in handen. De criminelen van Turkse komaf doen naast drugshandel steeds meer in andere takken van de misdaad, zoals mensenhandel, gijzeling en afpersing.”

NOU DAN ZULLEN DIE TURKSE BOEVEN NU WEL KEIHARD AANGEPAKT WORDE..

Politierapport 2017. “Terwijl de heroïnehandel floreert en Turkse drugscriminelen vaker grof geweld gebruiken, heeft de recherche vrijwel geen capaciteit meer om onderzoek naar deze drugshandel te doen. Vergismoorden, gijzelingen en het gebruik van zware wapens: de nieuwe generatie – veelal Turks-Nederlandse – heroïnehandelaren is roekelozer en meedogenlozer dan de vorige, stelt de politie in een intern rapport dat deze krant in handen heeft.”

Gefeliciteerd, Turkse criminelen. Jullie hebben gewonnen.