Wendy is keilief, iedereen moet aan de drugs’

coke

Thijs Römer heeft in een interview met De Volkskrant een boekje open gedaan over zijn relatie met bestie Wendy van Dijk.

“Dat is onvoorwaardelijke vriendschap: ik kan me het leven niet meer zonder haar voorstellen. Dat intens lieve en gevoelige van Wendy vind ik fijn”, aldus de ex van Katja Schuurman. Ook van Van Dijk’s echtgenoot Erland Galjaard heeft Römer een hoge pet op. “Erland heeft heel erg die Theo van Gogh-achtige bravoure. Als hij ergens in gelooft, gaat hij echt door het vuur. Ik heb het aan Wendy en Erland te danken dat ik voor RTL 5 mijn debuutroman Weemoedt mag verfilmen en dat ik het scenario mag schrijven en de hoofdrol mag spelen.”

Toch is Wendy niet helemaal perfect. Ze claimt namelijk geen verdovende middelen te gebruiken. Volgens Römer zou iedereen dat moeten doen, en dus ook zijn geliefde Wendy. Eerder gingen geruchten dat Van Dijk wel eens een envelopje kocht voor iets anders dan een verjaardagskaart, maar zij ontkende dat toen stellig. “Drugs vind ik echt hartstikke lekker op zijn tijd. Ik kan het iedereen aanraden, haha. Door werk of stress kan je geest vernauwd raken. Met drugs verdwijnt dat een beetje en kom je tot het besef dat het allemaal niet zoveel uitmaakt”, aldus Römer volgens Mediacourant.