ADO-fans “spandoeken en spreekkoren tegen Wang komen steeds dichterbij”

5

De supportersvereniging van ADO Den Haag maakt zich grote zorgen over de toekomst van de club laten ze weten in een open brief. De fans hoopten dat het langverwachte bezoek van clubeigenaar Wang Hui vorige week de ontstane problemen zou oplossen. Maar er lijkt juist meer onrust te zijn ontstaan.

ADO Den Haag Supportersvereniging Haagsche BlufADO Den Haag wacht al maandenlang op de 3,7 miljoen euro die Wang volgens de club beloofd heeft. Dat geld is nodig om de begroting sluitend te krijgen. Het afgelopen jaar heeft de club onder meer de komst van spits Mike Havenaar betaald met het toegezegde geld. Maar Wang heeft nog steeds geen cent overgemaakt. Volgens hem is het geld helemaal niet beloofd.

Wat er uit het gesprek kwam dat Wang vorige week met de clubleiding had, is niet bekendgemaakt. “Als fans krijgen we menig compliment in de media over hoe we met deze situatie omgaan en rustig blijven. Complimenten zijn leuk en onrust is het laatste dat we willen, maar het moment dat er spandoeken en spreekkoren tegen Wang komen, komt steeds dichterbij” zegt de supportersvereniging van ADO Den Haag.