Albert Heijn komt weer met nieuwe moestuintjesactie

images

DEN HAAG – Net nu iedereen is bijgekomen van het zegels sparen voor vervaarlijk scherpe messen, komt Albert Heijn vanaf aanstaande maandag met een nieuwe moestuintjesactie. Nieuw dit jaar zijn de zogeheten ‘moestuincoaches’. Er komt een speciaal moestuintjesjournaal op de website van de grootgrutter en moestuiniers kunnen vragen stellen over het gebruik van de zaadjes.

In het assortiment zitten dit jaar 20 soorten wiet zaadjes, zoals komkommer, cherrytomaatjes, sperziebonen, broccoli en basilicum. haze  skunks edjes vlog

Nieuw is de watermeloen. Die is volgens Albert Heijn lastig te kweken en is daarmee een ‘perfecte uitdaging voor de gevorderde moestuinliefhebber’. Maar ook aan de beginner zonder groene vingers wordt gedacht, die kunnnen met het bijzonder eenvoudige tuinkers aan de slag.

Potje per 15 euro

De moestuinspaaractie loopt van 7 maart tot en met 3 april. Per 15 euro’s die je uitgeeft bij de blauwe supermarktreus krijg je een moestuinpotje.

Vorig jaar vlogen de moestuintjes de winkels uit. Sindsdien lijkt tuinieren bezig aan een enorme opmars.Schermafbeelding-2015-03-12-om-11.20.29