Bekende Hagenaars geschrokken na aanslagen

belgische-vlagVerschillende bekende Hagenaars hebben op social media gereageerd op de aanslagen in Brussel, waarbij zeker twintig doden en tientallen gewonden zijn gevallen.

“Waar gaat deze wereld toch naar toe?”, schrijft DJ Joey Spaan (kleine foto) – beter bekend als Matsoe Matsoe uit Oh Oh Cherso – op Facebook. “Mijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers en gewonden van de aanslagen in Brussel. Dat mensen dit onschuldige mensen aandoen, te bizar voor woorden.” Darter Raymond van Barneveld reageert in het Engels: “Thinking of all who are affected by the events in Brussels this morning.”

Behangkoning John van Zweden reageert met de tekst: “Wat zou het toch mooi zijn als de gewone moslim nu eens keihard afstand neemt van deze idioten.” Gemeenteraadslid Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid toont zich op Twitter juist bezorgd over de reacties op de aanslagen. “Moge Allah iedereen beschermen tegen onrecht en terreur. Ook het onrecht en de terreur die de moslims weer te wachten staat na Brussel.