Buitengewoon Scheveningen: Zomermarkt en Reizende Sterren Festival

010_Scheveningen_pier_in_Hague,_NetherlandsWaar zijn de leukste feesten op Scheveningen? Welke zomerse evenementen staan er op de agenda. Wat zijn de nieuwste hotspots in de badplaats?

Deze zomermaanden hoor je het antwoord elke donderdag rond 16.45 uur in de rubriek Buitengewoon Scheveningen op Den Haag FM. In het programma Hou je Haags! praat Jordy Meyster elke week met Eileen Bosman van de website Buitengewoonscheveningen.nl van de Stichting Marketing Scheveningen.

Zaterdag is van 10.00 tot 17.00 uur in de Keizerstraat de Zomermarkt. “Daar kan je terecht voor vintage, food, handgemaakte spulletjes en Hollandse hapjes”, vertelt Eileen op Den Haag FM. “Als je een beetje in de zomerse sferen wil komen dan kan je nog naar beachclub Peukie. Daar wordt een Ibiza-markt georganiseerd met accessoires, kleding, smoothies en natuurlijk ook muziek en kinderactiviteiten”.  Een andere tip is het Reizende Sterren Festival in en rondom de Pier. “Dat is is helemaal in de stijl van Santa Monica Beach.”