CURVES Scheveningen benoemt tot SHINING STAR CLUB

Curves, de grootste fitness franchiseorganisatie ter wereld, heeft vandaag bekend gemaakt dat Curves Scheveningen is bekroond met de prestigieuze onderscheiding Shining Star. Een Shining Star club is een club die door Curves erkend wordt als een elite club. Zij geven hun leden de beste service en kwaliteit.

“Centraal bij het Shining Star-programma is de wens om een uniforme ervaring bij alle Curves locaties te bieden,” vertelt Jacoline Wenzkowski, Opleidingscoach van Curves Holland. De leden verwachten dezelfde kwaliteit en service te ontvangen ongeacht welke club ze binnenkomen en het Shining Star-programma zorgt ervoor dat dit kan.”
Clubs die de Shining Star status ontvangen moeten aan een lange lijst met eisen voldoen. Dit wordt door middel van een intensieve audit bepaald. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de veiligheid en uitstraling van het pand, de begeleiding van de leden en expertise van het personeel. “

Volgens Heleen Kieboom, franchiseneemster van Curves Scheveningen, was het niet makkelijk een Shining Star club te worden: Het is hard werken en je moet kritisch naar jezelf en elkaar durven kijken om het niveau iedere dag hoog te houden. Het is fijn om de bevestiging te krijgen dat we goed bezig zijn. We zijn er trots op een Shining Star club te zijn!”

Over Curves
Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Curves traint iedere belangrijke spiergroep die kracht- en duurzame conditietraining combineert door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Met haar wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling. Met wereldwijd meer dan 5.000 locaties is Curves ‘s werelds grootste fitnessfranchiseorganisatie.
Meer informatie over Curves is te vinden op www.curves.nl