De Kraaien en dj Outsiders maken nieuwe coronaversie van vreugdevurenhit: ‘1 team, 1 taak, blijf maar even van de straat

De Kraaien en dj Outsiders hebben een nieuwe versie van het nummer 1 Team 1 Taak gemaakt. Met het lied 1 Team (Tegen Corona) willen de artiesten saamhorigheid creëren en tegelijk ‘iedereen die op dit moment aan het werk is om Nederland draaiende’ te houden bedanken.

Ook willen De Kraaien en dj Outsiders met het nummer mensen in de zorg een hart onder de riem steken én ze in het zonnetje zetten. ‘We proberen bij te dragen aan de boodschap dat iedereen zich ervan bewust moet zijn dat we dit virus alleen kunnen verslaan als we ons met z’n allen aan de maatregelen houden. Daarnaast willen we onder andere de zorg in het licht zetten, want die staan dag en nacht letterlijk aan de frontlinies’, schrijven De Kraaien.

am 1 Taak is wat aangepast. Zo zingen de Haagse artiesten in de nieuwste versie ‘Eén team, één taak, hou afstand van elkaar’ en ‘blijf maar even van de straat’. Het originele nummer 1 Team 1 Taak werd in december uitgebracht om de bouwers van de vreugdevuren in Scheveningen en Duindorp een hart onder de riem te steken.