Donny: Marokkanen vallen mij lastig omdat ik homo ben

00

Donny is homo en al meerdere keren lastiggevallen door Marokkanen. “Ze schelden me uit. Geert Wilders komt voor mij op. Belachelijk, dat hij nu wordt aangeklaagd.”

“Ik sta 100 procent achter de uitspraken van Geert Wilders. Ik zie hem ook als mijn grote voorbeeld. Net als Wilders, ben ik niet bang en zeg ik wat ik vind. Dat moet ook kunnen in dit land.”

Omgekeerde wereld
Donny vervolgt: “Ik vind dat mensen voor hun mening uit moeten durven komen in dit land. Dat Wilders nu voor de rechter staat, is de omgekeerde wereld. We hebben toch vrijheid van meningsuiting? Hij zet zijn leven op het spel. Voor mij is Wilders een held.”

Lastiggevallen
Donny heeft al meerdere keren nare ervaringen met Marokkanen gehad. “Blijkbaar is het nogal duidelijk te zien dat ik homo ben. Ik word regelmatig lastiggevallen, vaak door Marokkanen.”

Wat er dan gebeurt? “Ik krijg vervelende opmerkingen en word uitgescholden. 9 van de 10 Marokkanen is tuig. En het lijkt alleen maar erger te worden. Ik woon ook regelmatig bij kennissen in de Haagse Schilderswijk. Daar is het helemaal erg. Marokkanen die rondhangen, mensen lastigvallen en de ene na de andere criminele daad plegen. Daar wil je er toch niet nog meer van hebben?”