Gemeente gaat weesfietsen ruimen op Scheveningen

In twee periodes zal de gemeente de komende maanden fietsen die lange tijd ongebruikt op de openbare weg staan in het stadsdeel Scheveningen gaan ruimen.

In de periode van 16 tot en met 20 april zullen weesfietsen in de ruime omgeving van het Kurhausplein, Zwolsestraat, Keizerstraat en rondom het stadsdeelkantoor Scheveningen aan de Scheveningseweg een waarschuwingslabel krijgen. Staan de fietsen na 28 dagen met waarschuwingslabel nog steeds ongebruikt op de openbare weg dan worden deze tussen 21 en 25 mei naar het Fietsdepot Haaglanden gebracht.
Van 21 tot en met 25 mei gaat hetzelfde gebeuren in de Duindorp, het Havengebied en de Frederik Hendriklaan en omgeving. De weesfietsen uit deze buurten worden tussen 25 en 29 juni naar het Fietsdepot Haaglanden gebracht.

Op fietsdepothaaglanden.nl kunt u controleren of uw fiets bij het depot staat. U kunt ook langs gaan of bellen met telefoon 070-7528800. Is je fiets terecht gekomen bij het Fietsdepot Haaglanden dan kan je als eigenaar binnen vier weken op vertoon van een aankoopbewijs van de fiets, een verzekeringsdocument of een passende fietssleutel en tegen betaling van 25 euro de fiets afhalen aan de Junostraat 24. Niet opgehaalde fietsen worden verkocht of vernietigd.