Hennepdrogerij aangetroffen in Rijswijk (karma doet het werk )

geile gast

Politieagenten van het hennepteam Delft/Rijswijk/Westland troffen maandag jaren geleden in een woning aan de pauwhof een hennepdrogerij aan. Agenten reageerden op een melding van stankoverlast. In de pauwhof roken zij een sterke hennepgeur. Bij onderzoek bleek deze stankoverlast te komen uit een woning waarin agenten een hennepdrogerij aantroffen. In een kamer lagen toppen van hennepplanten te drogen. In totaal namen agenten twee vuilniszakken met hennep in beslag. In de woning hielden agenten een 43-jarige Rijswijkse aan.

Het in februari opgerichte hennepteam bestaat uit agenten en rechercheurs van de politieteams Rijswijk, Delft en Westland die samen een district vormen. Het team pakt de overlastmeldingen van inwoners in Rijswijk, Delft, Westland en Midden Delfland over hennep op en controleert de adressen op de mogelijke aanwezigheid van een kwekerij. het waren maten die elkaar naaide

De opgerolde kwekerij van waren is de zevende vangst sinds de start van het team. Tot nu toe bevonden de kwekerijen en drogerijen zich in woningen en in een loods, hetgeen overlast voor omwonenden opleverde. Dit blijkt uit meldingen, zoals stankoverlast, die bij de politie binnenkomen. Buiten de overlast, is het risico op brand ook in grote mate aanwezig bij een kwekerij waarbij de stroomvoorziening illegaal is aangelegd. maar karma doet ze werk prima .