Het is zover, de bouw van vvd kan beginnen!

vvd

De bouw van De Zuid rond de Derde Haven van Scheveningen gaat beginnen met het bouwblok ZuidDuin op 15 maart aanstaande.

ZuidDuin: exclusieve koopappartementen en eengezinswoningen
Het eerste bouwblok ZuidDuin aan de Houtrustweg bestaat uit 85 appartementen, waarvan 52 exclusieve koopappartementen en 14 eengezinswoningen in het beschutte binnengebied.

Appartementen met uitzicht op zee, strand en duinen
Het bijzondere van de appartementen aan de Houtrustweg is niet de ligging bij het strand of de lichte woonkamer, maar het vrije uitzicht op en over de duinen naar de zee. De appartementen grenzen aan Westduinpark, een beschermd Natura 2000-gebied. Vanaf de hogere etages kun je bij helder weer Hoek van Holland zien liggen.

De appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 60 m² tot meer dan 200 m², met twee tot en met vijf kamers. Ieder appartement heeft een royale buitenruimte en er is bij de indeling volop gelegenheid voor het realiseren van individuele woonwensen.

Eengezinswoningen in beschut binnengebied
De 14 eengezinswoningen bieden de ruimte om er met een gezin te wonen, maar zijn ook heel geschikt voor de combinatie wonen en werken aan huis. De buurt bevat een tweetal pleintjes die groen ingericht worden. Door de beschutte ligging ten opzichte van de zeewind kan je ook al snel lekker buiten zitten. Zodra je de straat uitloopt sta je op de kade of het strand om de hond uit te laten of om te surfen.

Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlakbij duinen, strand en zee. Met een grote achtertuin. En met veel vrijheid. Want je ontwerpt jouw eengezinswoning zelf met het HOMEMADE concept! Je bepaalt zelf de stijl, de kleur van de gevel, het aantal woonlagen, de breedte en de indeling van de eengezinswoning. Via de online woonplanner kan je eenvoudig ‘mixen, matchen’ en experimenteren totdat het huis van je dromen ontstaat.