Negentien mensen in Den Haag en omstreken besmet met coronavirus: drie patiënten genezen

In Den Haag en omstreken zijn er vandaag in totaal negentien mensen besmet met het coronavirus. Een van hen, een man van in de negentig uit Delft, ligt in een ziekenhuis. Dat meldt GGD Haaglanden. Drie patiënten zijn inmiddels genezen.

In Den Haag zijn er twee nieuwe besmettingen. Bij een man van in de veertig en een vrouw van in de vijftig is het coronavirus vastgesteld. Verder heeft een negentiger uit Delft het virus en is ook een man van in de veertuig uit Leidschendam-Voorburg besmet. Dit is vastgesteld na laboratoriumonderzoek. Zij kennen elkaar allemaal niet. De man van in de negentig ligt in isolatie in het ziekenhuis.

Drie patiënten zijn inmiddels helemaal hersteld. Daarmee staat de teller in Den Haag en omstreken op totaal 22 besmette personen. GGD Haaglanden is een contactonderzoek gestart om te kijken met wie de nieuwe patiënten de afgelopen tijd contact hebben gehad.

HMC

Het HMC laat weten dat twee medewerkers zijn besmet met het virus. Zij zitten thuis in isolatie. De medewerkers hebben contact gehad met patiënten in het ziekenhuis. HMC stelt hen telefonisch op de hoogte.