De Noordboulevard in Scheveningen is afgesloten

Vanaf 15 januari is de Noordboulevard afgesloten voor voetgangers en bestemmingsverkeer. Er is een tijdelijke betonplatenpad over het strand aangelegd tussen De Pier en het Carlton Beach Hotel.

In oktober 2017 is gestart met het vernieuwen van de Noordboulevard in Scheveningen Bad tussen De Pier en het Zwarte Pad. De Middenboulevard tussen De Pier en de beeldentuin bij de Scheveningse Slag is voor een deel smaller gemaakt. Een deel van de boulevard is met bouwhekken afgezet waardoor de boulevard over een lengte van ongeveer 70 meter smaller is geworden. Hier stond vroeger Viltalizee en komt nu de nieuwbouw van Legoland met horecagelegenheden. Je kunt gewoon de Rederserf vanaf de boulevard via de (tijdelijke) trap blijven bereiken.

Heb je vragen over de werkzaamheden?
Je kunt contact opnemen met Leo den Dulk, Ingenieursbureau Den Haag 06 55 84 41 48.

Tekst loop door onder de foto…

Foto: Gemeente Den Haag
Sloop Hommerson op de Noord Boulevard in Scheveningen voor het project De Kust Gezond.

Scheveningen Bad wordt opgeknapt

‘De Kust Gezond‘ is het programma voor de verbetering van Scheveningen Bad. Zo worden onder andere de Noordboulevard, de Middenboulevard, de strandopgangen en belangrijke straten en pleinen opgeknapt. Ook krijgen fietsers en voetgangers meer ruimte. De gemeente investeert € 25 miljoen in Scheveningen Bad. De badplaats moet nog aantrekkelijker worden voor bewoners, ondernemers en bezoekers. Scheveningen Bad moet uitnodigend en gastvrij zijn en dat echte strandgevoel weer geven.

Afgeronde projecten

Het gebied van het Circusplein tot aan het Zwarte Pad langs Lijn 9 is opnieuw bestraat.
In Seinpostduin is een nieuwe trap gemaakt, is er nieuwe verlichting geplaatst, zijn de parkeerplaatsen deels herschikt en is er extra groen aangebracht.
Samen met buurtbewoners is een ontwerp gemaakt voor een groener Palaceplein.
In de Zwolsestraat is het groen terug.