Oeps! Barbie trekt zich niets aan van coronamaatregelen

Samantha de Jong, Barbie, coronavirus

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, lijkt zich niets aan te trekken van de coronamaatregelen. De realityster houdt namelijk gewoon een meet & greet met een fan én niet op 1,5 meter afstand!

Wij zijn normaal gesproken niet zo van het ‘vingertje wijzen’, maar opvallend is het bericht van Barbie wel. Waar andere bekende Nederlanders op dit moment oproepen om zoveel mogelijk thuis te blijven en 1,5 meter afstand van elkaar te houden, lijkt Barbie zich daar niets van aan te trekken. Op Instagram schrijft ze namelijk: “Vandaag kwam er een hele lieve fan langs. Helemaal uit Nijmegen. Onwijs lief meisje met haar vriend.” De realityster heeft – misschien wel expres – haar reacties uitgezet, want deze foto had nog weleens wat commentaar op kunnen leveren. Al was ze vorig jaar al helemaal klaar met de zogenoemde ‘haters’.

Nieuwe liefde

Samantha lijkt momenteel goed in haar vel te zitten. Vorige week onthulde ze op Instagram weer verliefd te zijn. “Ik hou zoveel van jou. Wij met z’n tweetjes zijn 2 zielen 1 gedachte. Wil jou nooit meer kwijt mijn wederhelft💖💋”, schreef ze toen op social media. De video’s staan nog online, dus we gaan ervan uit dat deze relatie al langer duurt dan de vorige. Dat mag ook weleens voor de Haagse blondine.