Relatie Barbie en Jordi loopt op de klippen

De relatie van Samantha de Jong, oftewel Barbie, is voorbij. Dit meldt Shownieuws na een interview met haar ex-vriend Jordi.

 

De Jong heeft een aantal zware maanden achter de rug. Ze ondernam een poging tot zelfmoord en zag afgelopen week haar kinderen naar Spanje vertrekken met ex-man Michael en zijn nieuwe vriendin.

Jordi deed zijn verhaal aan het entertainmentprogramma en sprak duidelijke taal. ,,Ik ben een beetje klaar met alle dingen die over mij gezegd worden. Het is echt klinkklare onzin. Samantha en ik hebben besloten ermee te stoppen, omdat dit niet gaat werken. Het heeft onze relatie kapotgemaakt.”

Het zit Jordi nog steeds dwars dat hem toegang tot het ziekenhuis werd geweigerd, nadat Barbie daar was opgenomen na haar zelfmoordpoging. ,,Ik krijg zo veel negativiteit over mij heen, ik heb daar geen zin meer in. Helaas, ik had het niet zo gewild, maar het is voor ons niet weggelegd.”

De breuk met Jordi is zwaar voor Barbie, nadat ze de laatste maanden toch al niet even stevig in haar schoenen stond. Ze leunde enorm op ‘haar steun en toeverlaat’. ,,Jordi is er in alles voor me geweest, dat was al zo toen ik hem ontmoette. ‘Meisje, heb je zoveel wat er in je hoofd omgaat’, zei hij.”