RETECOOL ZET SCHEVENINGEN IN HET ZONNETJE

6

Het was een willekeurige maandag in de Redactiebunker toen om een uurtje of 9 iemand op het belachelijke idee kwam om het plafondluik open te doen. Ter bescherming van de persoonsgegevens kunnen wij u helaas niet zeggen wie, omdat het Meneer van Dale was. Van hem hebben we sindsdien trouwens niets meer vernomen. Het laatste dat we zagen was dat Jake even met hem wilde praten.

Nadat de bunker wat tot rust was gekomen bleek dat verdomde luik nog steeds open te staan en viel ons iets op: de zon scheen. Als snel liep Frodooh enthousiast rondjes te rennen met 14 zonnebrillen op zijn hoofd. Het werd al snel duidelijk dat de keuze was tussen de deur uit gaan en mensen vragen stellen over het referendum of wachten tot Frodooh in zijn enthousiasme ging proberen de layout van de website te upgraden. Naar buiten werd het.

En dus trokken we naar de Boulevard van Scheveningen. Want zon. Aldaar gingen we in gesprek met allerhande mensen over het Samenwerkingsverdrag met Oekraïne, waaronder een enorme groep teambuilders die ons enthousiast te woord stonden. We verklappen alvast dat de verhalen coherenter zijn dan de argumentatie van Thierry Baudet. Het resultaat ziet u hier: