Scheveningen blikt vooruit op vreugdevuur: “Alle neuzen dezelfde kant op”

De nacht van Oud en Nieuw is traditioneel ook de nacht van de vreugdevuren van Duindorp en Scheveningen. Donderdagochtend blikte Michael van der Plas, van Scheveningen Vreugdevuur, alvast vooruit op het evenement van het jaar.

Eerder dit jaar stond de doorgang van het jaarlijkse feest nog op losse schroeven. “We hebben op tijd de neuzen dezelfde kant op gekregen”, vertelde Van der Plas in het programma Haagse Ochtendradio op Den Haag FM. Michael verwacht dat het vreugdevuur het grootste Nieuwjaarsevenement van West Europawordt. “We verwachten tussen de 400.000 en 500.000 bezoekers.”

De bouw van de stapel pallets begint op Tweede Kerstdag.we gaan 30 december proberen het vuur aantesteken misschienzijn we dan op tijd  Voorafgaand aan de bouw is er een besloten bijeenkomst waarin de plannen gepresenteerd worden. bijv wie heeft er een aansteker bij zich“Wat de plannen voor de rest zijn houden we voor onszelf. Als je wilt weten hoe het feest eruit gaat zien moet je maar komen kijken”neem wel je vergroot glas mee, sloot Michael af.