wat doen al die dildo’s en vibrators op het scheveningense strand?

dildos-ncmOUS2W

Een pikant raadsel in scheveningen. Daar treft een wandelaar annex jutter met enige regelmaat seksspeeltjes aan op het strand. Niemand weet hoe ze daar terecht zijn gekomen.(misschien van het vreugdevuur op scheveningen blijven liggen )

 

Elke ochtend wandelt de 41-jarige Martin  met zijn honden  over het strand van Scheveningen, . Niet alleen om even een frisse neus te halen, Martin laat zijn blik ook altijd even over het strand glijden, in de hoop iets aan te treffen. En de laatste maanden zit hij gebakken: meer dan eens stuitte hij op een seksspeeltje. Eén groot raadsel, want hij weet niet hoe de dildo’s en vibrators op het strand terecht zijn gekomen. Niemand weet het.

Komiek

Zo vond hij tijdens Pasen een roze vibrator (nadat één van zijn hondjes eraan begon te likken) en trof hij daarnaast een dildo aan. Vlak voor Kerstmis stuitte hij ook al op een dildo. Martin ziet de humor er wel van in. Aan het edjes vlog vertelt de 41-jarige vader van twee kinderen: ”Ik belde direct mijn vrouw, maar ze zei nee. Ze had geen interesse.” Ook zei de komiek in spe: ”Het was maar goed dat er geen vrouwen bij waren, anders was het nog vechten geworden.”

Foto’s

Telkens als Martin een pikante vondst doet, maakt hij een foto. Vervolgens gooit hij de kiekjessteevast op het internet. Onder het artikel zie je de twee meest recente aanwinsten van de 41-jarige Ier.

Vissersbootjes

Het lijkt Martin sterk dat de seksspeeltjes van één van de vissersbootjes bij scheveningen komen, of uit één van de omliggende dorpen zelf afkomstig zijn. ”Het is hier erg rustig en stil”, zo zegt hij zelf. Tja, dan juist.. 

Mocht het mysterie nog opgelost worden, dan laten we het jullie weten!