Mooiste zomerfoto’s van deze week in zonnetje gezet

Begeleid door haar hulphond Uggs wordt Marja den Besten in haar rolstoel het strand bij Ter Heijde opgereden door Diane Olsthoorn. Het gemakkelijk toegankelijke strand vormde de uitgelezen mogelijkheid eindelijk weer eens zilte lucht te happen.

Begeleid door haar hulphond Uggs wordt Marja den Besten in haar rolstoel het strand bij Ter Heijde opgereden door Diane Olsthoorn. Het gemakkelijk toegankelijke strand vormde de uitgelezen mogelijkheid eindelijk weer eens zilte lucht te happen. © Marley Olsthoorn

ZWEET

FOTOWEDSTRIJDEindelijk kan Marja den Besten weer genieten van de zoute zeelucht en de woeste golven. De vrouw wordt door Diane Olsthoorn het strand bij Ter Heijde opgereden in haar rolstoel.

In dit artikel staan een aantal van de ingezonden foto’s van deze week. Klik op bovenstaande foto om de fotoreeks te bekijken of scroll naar beneden.

Zomerfoto
Ook meedoen? Stuur je leukste zomerfoto (minimaal 1 MB) voor 19 augustus naar AD Haagsche Courant. Gewoon in je eigen woonplaats gemaakt of misschien wel op honderden kilometers afstand. De grappigste, mooiste of opmerkelijkste zomerfoto’s komen in de krant en online.

Alle inzenders maken kans op mooie weekprijzen en/of de hoofdprijs.

Eerste prijs: Canon 6609b074 
Weekprijs: maak een fotoboek ter waarde van 50 euro.

E-mail je naam, foto + woonplaats naar [email protected] en laat ons weten waar de foto gemaakt is en waarom dit de ultieme zomerfoto is.

Wordt het de kapper of de tandarts? Dat vroeg Carla Metz zich af toen ze dit dier spotte op een veldje in de buurt van Monster. Een lama, veronderstelde ze. Maar nee, eigenaar Theo Enthoven weet heel zeker dat het een van z'n alpaca's is, te vinden aan de Madeweg.

Wordt het de kapper of de tandarts? Dat vroeg Carla Metz zich af toen ze dit dier spotte op een veldje in de buurt van Monster. Een lama, veronderstelde ze. Maar nee, eigenaar Theo Enthoven weet heel zeker dat het een van z’n alpaca’s is, te vinden aan de Madeweg. © Carla Metz

Het paard met amazone is al net zo prachtig als de zomerse dag. Gezien bij Beachclub Culpepper op het Zwarte Pad in Scheveningen.

Het paard met amazone is al net zo prachtig als de zomerse dag. Gezien bij Beachclub Culpepper op het Zwarte Pad in Scheveningen. © Casper van Dort

De truc van Julian met de fruitschaal. De foto is gemaakt in het Museon in Den Haag, op een tentoonstelling over optische illusie.

De truc van Julian met de fruitschaal. De foto is gemaakt in het Museon in Den Haag, op een tentoonstelling over optische illusie. © Jeanine Nuss

Vanaf de toren op de Pier in Scheveningen is goed te zien hoe ver een bungeejumper terug kan veren na de sprong in de leegte. Het Nederlandse woord voor deze vrijetijdsbesteding voor adrenalinejunks is niet voor niets elastiekspringen.

Vanaf de toren op de Pier in Scheveningen is goed te zien hoe ver een bungeejumper terug kan veren na de sprong in de leegte. Het Nederlandse woord voor deze vrijetijdsbesteding voor adrenalinejunks is niet voor niets elastiekspringen. © Carla Metz

Dat opspattende water, die elegante vingers en dan de wolken en de kleuren! Volgens de inzendster is dit de perfecte zomerfoto.

Dat opspattende water, die elegante vingers en dan de wolken en de kleuren! Volgens de inzendster is dit de perfecte zomerfoto. © Angelique Rademakers

Ze hadden veel plezier én veel bekijks, de zusters die deze week verkoeling zochten op het Scheveningse strand. Een echte 'sister act'.

Ze hadden veel plezier én veel bekijks, de zusters die deze week verkoeling zochten op het Scheveningse strand. Een echte ‘sister act’. © Jacqueline van der Have

Deze koeien in Heenweg hebben ook een oplossing gevonden voor het warme weer.

Deze koeien in Heenweg hebben ook een oplossing gevonden voor het warme weer. © Peter van Schie

Katten hebben eigenlijk altijd vakantie. Ze hebben zich als het ware gespecialiseerd in houdingen waarin ze optimaal kunnen relaxen.

Katten hebben eigenlijk altijd vakantie. Ze hebben zich als het ware gespecialiseerd in houdingen waarin ze optimaal kunnen relaxen. © Olaf Toorens