Amalia en Willem-Alexander laten zich van speelse kant zien tijdens fotosessie

De koninklijke familie geniet in het Oostenrijkse skioord Lech van de jaarlijkse wintersportvakantie. Om ervoor te zorgen dat ze tijdens het skiën op privacy kunnen rekenen, mochten media vanochtend uitgebreid foto’s en video’s maken tijdens een georganiseerd fotomoment in de sneeuw.Zoals altijd zijn de beelden weer vertrouwd vanuit Lech. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaan met skilatten onder van de besneeuwde bergen af. Ook is er een familieportret van het koningspaar en hun kroost. Prinses Beatrix liet zich fotograferen met haar oudste zoon en kleindochter Amalia.

De opvallendste foto kwam van de koning en Amalia. De twee poseerden speels voor de camera. Amalia probeerde haar vader een kus te geven, maar Willem-Alexander hield haar breedlachend met een klein duwtje op afstand.

Jaarlijks reizen er tientallen fotografen van de Nederlandse en buitenlandse pers af naar Lech voor de traditionele fotosessie. Net als vorig jaar was ook het gezin van prins Constantijn en prinses Laurentien van de partij.