Boef is zich van geen kwaad bewust en eigent zich luxe Belgische villa toe: ‘Dit is waar de magic happens!’

Terwijl het hele land nog steeds bijzonder boos is op Rapper Boef en de respectloze manier waarop hij vrouwen behandelt, is de Nederlands-Algerijnse artiest zich van geen kwaad bewust. Hij houdt gewoon vakantie in België in een villa met tien kamers en een villa, en schept zoals vanouds op over de luxe waarin hij baadt.

Rapper Boef heeft weer eens van zich laten horen. En dat is allesbehalve schuldbewust. Op Snapchat zien we niet de beelden van een rapper die zich schaamt voor wat hij teweeg heeft gebracht en zichzelf op water en brood heeft gezet. Integendeel: Boef maakt nog maar eens duidelijk dat hij een rijk man is en kan doen en laten wat hij maar wil. Of dat nu het propageren van vrouwenhaat is, of een beetje de Hugh Hefner van onze zuiderburen uithangen:

“Op Snapchat gaf de rapper zijn volgers vanmiddag een rondleiding langs de vele kamers van het huis dat hij zijn ‘osso’ noemt.

”Dit is waar de magic happens”, zegt Boef als hij tot een studio omgebouwde slaapkamer laat zien. Tijdens de rondleiding vertelt Boef dat zijn tijdelijke verblijf ongeveer tien kamers bevat, elk met een eigen badkamer. ”Ik verdwaal zelf ook nog hier”, vertelt hij in de video. Ook toont hij een ruime en luxe woonkamer met pooltafel. ”Ik ben op schrijverskamp. Ik ga hitjes maken”, zegt Boef, de artiestennaam van de 24-jarige Sofiane Boussaadia. ”We gaan ervan genieten.”

Het is echt onbestaanbaar dat Boef denkt dat we ineens alle ophef vergeten zijn en nu gewoon kunnen doorgaan alsof er niets of niemand veranderd is sinds die bewuste Nieuwjaarsnacht. Het moge dus nog maar eens een keer duidelijk zijn: Boef is blind voor de realiteit en ziet alleen zijn eigen roem, geld en ego. Ik zou dus zeggen: die roem pakken we hem niet meer af, nu hij een symbool is geworden voor de denigrerende manier waarop Noord-Afrikaanse gemeenschappen omgaan met vrouwen. Maar z’n geld? Met een beetje geluk is Boefs carrière eigenlijk al officieel voorbij.

En, mijn God, wat zou dat een gepaste straf zijn voor deze verwaande mafkete