Captian henk No Surrender niet blij met kritiek

Bes

Op zijn Facebook-pagina heeft de Emmense No Surrender “captain” Henk Kuipers een publieke reactie gegeven op de kritiek die hij deze week vanuit België kreeg van een ex-lid van de club, Pascal F..

Appartement gerenoveerd

Deze verweet No Surrender Nederland onvoldoende steun voor het Belgische chapter te hebben gegeven. Een groep leden staat in België terecht op verdenking van ernstige geweldplegingen, onder meer ten opzichte van Hells Angels. Tegen Pascal F. werd vijf jaar cel gevorderd voor onder andere wapenbezit dit schijft captain henk op zijn facebook

beste kijker,

De commentaren van ex-lid Captain en Nomad Pascal Frisson op crimesite en de Antwerpse Gazet berusten echt op zijn eigen beleving.

U moet zich voorstellen dat iemand, die bij een andere grote club met badstanding eruit gezet wordt, daarna bij een andere club wederom een badstanding kreeg en no surrender lid wordt onder toemalige leiding dan na drie jaar zijn ware gezicht laat zien en z’n eigen mensen voor ‘t karretje spant, dat die man uiteraard door no surrender mc world opzij gezet wordt. Dat is zijn 3e badstanding. Dat gebeurt niet voor niets in de MC wereld!

Zijn eenzijdige verhaal klopt dan ook niet en hij heeft het daarbij ook niet over zijn eigen rol en probeert zijn gram te halen.

Hij was volledig verantwoordelijk voor België en Frankrijk als captain en over de werkwijze van de club in die landen.

Dat hij nu met de vinger naar Nederland wijst is dan ook schaamteloos en niet van toepassing. Wij als no surrender mc world voelen ons dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor deze man zijn werkwijze en staan volledig achter ons besluit dat hij uit de club is gezet.

Het welles-nietes spel wat zich nu op social media afspeelt is uiteraard koren op de molen van de media en ook dat is voor ons geen probleem. Dat gebeurd bij grote voetbalclubs zo en dus ook bij motorclubs .

Elke national van zijn land of landen weet dat onze doelstelling niet het verwezenlijken is van strijd met andere MC’s en/of oud zeer naar boven halen.

Momenteel zijn België en Frankrijk onder een ander bewind gesteld.

Namens the nationals no surrender mc world