Ex woest op Barbie

Het moddergooien tussen exen Samantha “Barbie” de Jong en Michael van der Plas is begonnen en daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen.

DOOR: REDACTIE PANORAMA FOTOGRAFIE: ANP
Ex woest op Barbie

Zij noemde hem gisteren een slechte vader voor hun kinderen, maar dat had ze beter niet kunnen doen. Michael trekt de beerput nu namelijk ook open.

Wat is er allemaal gebeurd?

Even een geheugenopfrisser: na een roerige tijd waarbij Barbie uit het leven probeerde te stappen, ze opgenomen werd in een kliniek, ze haar twee kinderen naar hun vader in Spanje zag vertrekken, meerdere relaties op de klippen liepen en ze twee keer abortus pleegde, haalde ze gisteren keihard uit naar haar ex.Ze noemde Michael een afperser en een oplichter die aan de drank en drugs zit. “De zelfmoordpoging die ik gedaan heb, daar ben jij medeplichtig aan en dan heb ik het niet eens over de mishandelingen. Dat je me geslagen hebt voor de ogen van de kinderen. Lieve mensen: Michael doet zich zo anders voor dan dat hij werkelijk is”, schreef ze.

Drank- en drugsmisbruik

Michael liet gisteren kort maar krachtig weten dat hij haar nooit heeft geslagen. “Ik was al een jaar van haar af. Heb ik dan bijgedragen aan haar zelfmoordactie? Ik was in Spanje.”

Na een nachtje slapen heeft hij zo te zien besloten toch de hele beerput open te trekken over Barbie. “Nu ben ik de zondebok, terwijl zij zich schuldig maakt aan drank- en drugsmisbruik en dit jaar drie abortussen heeft gepleegd”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Op de dag dat ik met Milano naar Spanje vertrok, heeft ze weer een zelfmoordpoging gedaan. Dat is in de doofpot gestopt, maar ík weet daar wel vanaf.”