Michael van der Plas deelt eerste liefdesfoto van zijn Naomi

Michael van der Plas, de ex-man van realityster Samantha de Jong, geniet van zijn nieuwe leven in Spanje. De Haagse Michael is druk met zijn feestcafé en is stapelverliefd op zijn kersverse vriendin Naomi, die bij hem is ingetrokken. Samen nemen ze de zorg op zich van zijn kinderen, die hij kreeg met Samantha.

 

Michael maakte twee weken geleden bekend dat hij een relatie heeft met de 22-jarige Naomi uit Haarlem en deelt nu een liefdesselfie. De tortelduifjes kijken, gebruind door de Spaanse zon, lachend in de camera.

Dat zij 15 jaar jonger is dan haar vriend, deert Naomi niets. ,,Zo’n oudere vent is juist lekker”, liet ze eerder los.

Botox

Omdat de blonde Naomi met kinderen werkt, werd in goed overleg met Samantha en jeugdzorg besloten dat de opvoeding van Angelina en Milano voorlopig aan haar en Michael wordt overgelaten. De kinderen verhuisden deze week naar Spanje, zodat hun moeder zich helemaal op haar herstel kan richten, nadat ze in januari werd opgenomen in het ziekenhuis. Voor Angelina is inmiddels passend onderwijs gevonden. Uit twee recente foto’s die door hun vader werden gedeeld, blijkt dat het goed met ze gaat en dat ze zich prima vermaken in Torremolinos.

Net als Samantha is Naomi overigens niet vies van een botoxspuitje hier en daar. Zo onderging ze onlangs een ‘midface lift’, waarbij haar wangen werden opgehoogd. ,,Gaaf! Je bent 10 jaar jonger”, grapte Michael over de ingreep.

Samantha – beter bekend als Barbie – heeft sinds eind vorig jaar een relatie met Jordi Ossel uit Leusden.

Naomi bekijkt het resultaat van haar schoonheidsbehandeling.

Naomi bekijkt het resultaat van haar schoonheidsbehandeling. © YouTube