Opnieuw seksend stel op straat betrapt, jolige ‘actiefoto’ verwijderd

Een seksend stelletje is zaterdag in een portiek aan het Kromhout in Dordrecht betrapt. Handhavers van de gemeente zagen de twee in actie en grepen in. Daarna slingerden ze een nogal jolige foto van het moment de wereld in, maar die is een dag later verwijderd.

‘Absurd’, schreef Handhaving Dordrecht zaterdag op Twitter bij een foto van de ‘situatie’. De gezichten van de betrokkenen waren daarbij onherkenbaar gemaakt. Niet door de twee te blurren of een balkje over hun ogen te plaatsen, maar door een smiley met hartjes op beider hoofden te plakken.

Op zondag bleek die bewerkte foto te zijn verwijderd. In plaats daarvan staat er een grauwe foto van een lege straat waar de twee een dag eerder waren betrapt. Waarom daartoe is besloten, wordt niet gemeld.

Op de bon

Het duo ging overigens op de bon voor het gedrag. De officier van justitie zal zich buigen over de strafmaat, aldus Handhaving Dordrecht.

Onlangs werd in de buurt van dezelfde plek om dezelfde reden ook al een dronken stel bekeurd door een wijkagent. In het hart van de stad hadden zij seks met elkaar, terwijl er gewoon winkelend publiek voorbij liep, onder wie kinderen.

Volgens de wijkagent waren de twee het station van hulp bieden al langer gepasseerd. ,,Daarom alleen repressie’’, zegt zei hij waarom er werd bekeurd.

Het is nog onduidelijk of het bij de seksende mensen op het Kromhout van zaterdag gaat om dezelfde personen. Het heterdaadje is extra ‘pikant’ omdat de discussie over overlast in de omgeving van het Kromhout net weer is opgelaaid.