Politie weet wie passagier is die zomaar geslachtsdeel aan vrouw liet zien in trein hij is bijna de lul

De politie heeft op basis van enkele tips de identiteit achterhaald van de man die eind vorig jaar in een trein zijn geslachtsdeel heeft laten zien aan een vrouw. De politie nagelde hem dit weekend openlijk aan de schandpaal omdat hij zich niet vrijwillig had gemeld. Nu duidelijk is om wie het gaat zijn foto’s van hem weer verwijderd, meldt de politie vanochtend.

Het slachtoffer van de aanranding stapte op 8 december 2019 op de trein in Amsterdam-Zuid. Ze had de verdachte al eerder gezien op de roltrap, waar hij naast haar kwam staan. Ook in de trein zocht hij haar op, door vlak bij haar te komen zitten. Niet veel later kwam hij tegenover haar zitten en probeerde hij haar aandacht te trekken.

De vrouw voelde zich hierdoor ongemakkelijk en probeerde hem te negeren. Wel besloot ze hem te filmen met haar telefoon. Toen ze uiteindelijk zijn kant op keek, had de verdachte zijn geslachtsdeel in zijn hand. Na aandringen van de vrouw ging hij uiteindelijk ergens anders zitten. Toen ze vervolgens weg wilde lopen en langs de man liep, kreeg zij nog een klap op haar billen.

Nog geen aanhouding

Vorige week werden de beelden van de man al onherkenbaar getoond en gaf de politie hem een week de tijd zich te melden. Toen hij dat niet had gedaan, publiceerde de politie beelden waarop de verdachte herkenbaar in beeld was. Nu de verdachte in het vizier is zijn de beelden weer offline gehaald.

De verdachte is overigens nog niet aangehouden