René van der Gijp belaagd door drie onbekende mannen bij thuiskomst na VI

René van der Gijp (59) is afgelopen maandagavond laat bij thuiskomst van de uitzending van Veronica Inside belaagd door drie onbekende mannen. De analyticus kwam in zijn auto aanrijden toen de onverlaten opdoken en probeerden de autoruiten in te slaan. De presentator kwam er zonder kleerscheuren vanaf, omdat het de mannen niet lukte door het beveiligde glas te komen en Van der Gijp weer wegreed.
Maxime Segers

6

Dat melden bronnen aan deze site. Talpa, de werkgever van Van der Gijp, bevestigt dat er maandag een incident heeft plaatsgevonden. De geschrokken Van der Gijp zal vanavond in Veronica Inside meer toelichting geven over de overval. De politie Dordrecht heeft bevestigd dat er maandagavond bij een man in dezelfde wijk als waar Van der Gijp woont een poging tot vernieling van de auto is gedaan, maar kon niet zeggen of het om de presentator gaat.

Het lijkt Van der Gijp niet mee te zitten: begin februari werd er bij hem thuis ingebroken. De dieven namen een paar horloges en zonnebrillen mee, die Van der Gijp toch al gestolen konden worden. ,,Er valt bij mij niets te halen, joh”, zei hij daarover in Veronica Inside. Hij liet toen wel weten dat de politie onderzoek doet naar de inbraak.