Sylvana Simons lijdt tienduizenden euro’s verlies met verkoop huis. Wil ze hierom DENK-Kamerlid worden?

De scheiding van Quote 500-lid Roland Kahn was financieel een zware klap voor Sylvana.

Zit Sylvana financieel aan de grond? Het feit dat ze haar huis moet verkopenCivOsLmXIAEvW9i voor ver onder de waarde van de hypotheek, doet vermoeden van wel. Sylvana had op haar panden in Duivendrecht een hypotheek van 755.000 euro, maar de huizen staan nu te koop voor 695.000 euro. Een pijnlijk verlies… Waarschijnlijk is de verkoop noodgedwongen, omdat Sylvana sinds haar scheiding van multimiljonair Roland Kahn een stuk minder te besteden heeft.

Kahn, de eigenaar van Coolcat en genoteerd in de Quote 500, was tot 2013 getrouwd met Sylvana. Dat was voor Sylvana natuurlijk een mooie deal: de golddigger liet zich lekker in de watten liggen door de puissant rijke textielmagnaat. Helaas was Kahn al snel uitgekeken op de presentatrice en haar arrogante, egoïstische karakter. Sylvana kan dus niet langer profiteren van de vrijgevigheid van een steenrijke echtgenoot, dus moet ze zelf haar dure levensstijl bekostigen. Kennelijk is het daarvoor nodig om haar huis te verkopen voor ver onder de prijs. Natuurlijk is Sylvana niet straatarm, maar het gaat zeker niet goed met haar financiële situatie.

En wat doe je als BN’er die het financieel moeilijk heeft? Je schuift aan bij DWDD als tafeldame! En als je daar genoeg van hebt, ga je gewoon de Tweede Kamer in! Lekker bijverdienen in de Nederlandse politiek door te graaien in het parlement. En word je niet herkozen, dan pak je nog jarenlang wachtgeld. “Een ideale carrièrestap voor mijn portemonnee,” zal Sylvana hebben gedacht. Eerst was ze golddigger bij Roland Kahn, en nu wil ze golddigger worden in de Kamer.

Neemt iemand deze vrouw nog serieus? Op naar de nul zetels voor DENK!