‘Timtation’ laat bizarre tattoo zetten als aandenken aan Temptation Island

Tim Wauters, beter bekend als ‘Timtation’ van Temptation Island, heeft vandaag een wel heel opmerkelijke tattoo op zijn arm laten zetten. ‘Timtation Island’, valt er in koeienletters te lezen. De Vlaming is naar eigen zeggen helemaal verliefd op zijn nieuwe aanwinst.

 

Tim Wauters

Tim Wauters © RTL

De opmerkelijke verschijning, die de afgelopen weken heel wat heeft losgemaakt bij de kijkers thuis, heeft zijn tattoo laten zetten bij bekenden van het programma: Fabrizio en Pommeline. De twee maakten onlangs, na veel geruchten, bekend tóch een stelletje te zijn.

Voor Tim heeft de tattoo een speciale betekenis. Hij kwam met zijn inmiddels ex-vriendin Deborah om hun relatie op de proef te stellen, maar werd daar smoorverliefd op deelneemster Cherish. Mede daardoor kreeg hij de bijnaam ‘Timtation’.

De livestream van de sessie riep ook wat vragen op bij de kijkers en bij Fabrizio zelf. Want waarom laat Tim ook twee kersen op zijn arm tatoeëren? ,,Je zegt het zelf”, begon Tim. ,,De kers van Cherish. De kers op de taart van Temptation.”

Doorslaan

Volgers van Tim reageren verbouwereerd op zijn nieuwe tattoo. ‘Wat een gek’,  ‘Dit kan je niet menen’ en ‘Een momentje stilte voor deze idiote actie’, is een greep uit de vele reacties.

Tim is 'hot topic' nu zijn verloving met Deborah is verbroken.

Tim is ‘hot topic’ nu zijn verloving met Deborah is verbroken. © RTL