Twitter ontploft na ommezwaai Tim voor Hellevoetse ‘Temptation’ Cherish

De gisteravond uitgezonden aflevering van Temptation Island houdt de gemoederen op Twitter flink bezig.  De Vlaming Tim is volledig gevallen voor de charmes van de Hellevoetse verleidster Cherish van der Sluis. Ze zijn nu zelfs een koppel in de serie.

 

Het is de sexy blondine uit Voorne-Putten gelukt wat niemand aan het begin van  voor mogelijk hield. Tim (‘huisje-tuintje-kindje’ ) leek vast besloten na afloop van Temptation Island zijn vriendin Deborah ten huwelijk te vragen. Op zijn deur had hij een briefje geplakt: No girls allowed en hij sprak constant over hoe zeer hij Deborah miste.

Niemand had gedacht dat juist hij zou zwichten in de ultieme tropische relatietest. En niet zo’n beetje ook. Hoewel hij Deborah niet wil kwetsen, verklaarde hij de Hellevoetse Cherish meerdere keren de liefde, kuste haar op de mond, sliep met haar in een bed én gaf haar zelfs een ring.

Spelletje

De reacties op Twitter liegen er niet om. De grote vraag is of Cherish’ gevoelens voor Tim oprecht zijn of dat het voor haar allemaal een spelletje is.

Op het eiland kan de Hellevoetse schone op veel bewondering rekenen. Een van de verleidsters opperde zelfs een standbeeld voor Cherish te maken.

Behalve Cherish telt Temptation Island dit jaar nog meer regiogenoten. Het stel Jeremy en Vanessa komt uit Schiedam. Jeremy verweert zich tot nu toe kranig tegen alle verleidingen. Toch is Vanessa er niet gerust op dat haar vriend het spel wel eerlijk speelt, zo was gisteravond te zien.

In de serie – donderdagavond 20:30 uur op RTL 5 – onderwerpen twee Nederlandse en twee Vlaamse stellen zich aan de ultieme relatietest. Ze worden van elkaar gescheiden terwijl bloedmooie vrijgezelle dames en heren alles op alles zetten om ze te laten bezwijken