Zo die zit! Theo Hiddema veegt de vloer aan met NRC-fopjournalist

Bij het NRC Handelsblad zijn ze naarstig op zoek naar CDA’ers die zich publiekelijk willen uitspreken tegen de (aankomende) samenwerking tussen hun partij en Forum voor Democratie in Noord-Brabant. Theo Hiddema is wel klaar met dat soort ‘journalistiek’ activisme.

Tom-Jan Meeus — één van de ergste linkse activisten bij NRC Handelsblad — is hartstikke blij met een stuk van een collega bij NRC Handelsblad. De titel van het verhaal is “Stuurloos CDA snakt naar leider,” en Tom Jan vindt het allemaal ge-wel-dig.

Helaas voor meneer de fopjournalist werd hij meteen afgeserveerd door Theo Hiddema. “Een ‘snakkend’ CDA opgevoerd door een Tom-Jan die zelf snakt naar een anti-FVD geluid vanuit die kringen,” legt Hiddema de vinger op de zere plek. “Vast nu al op zoek naar ‘ingewijden’ en ‘prominenten binnen de partij’ die hem het godsgeschenk van een revolte kunnen bezorgen. Wat een vak.”

Hiddema doorziet het spel van het linkse mediakartel perfect. Dit is precies waar deze linkse propagandisten mee bezig zijn: zoeken naar ‘rebellen,’ die vervolgens via media-aandacht aanzetten tot een ‘rebellie,’ waarna de samenwerking met FVD (voortijdig) beëindigd wordt. Want FVD moet als anti-partijkartel club ten koste van alles buiten de macht gehouden worden.
Het goede nieuws is dat hoe meer mensen als Hiddema die agenda van het linkse nepjournaille bespreken, des te kleiner de kans dat ze hun zin krijgen.bron dds