Adam Johnson in elkaar geslagen in gevangenis’

'Adam Johnson in elkaar geslagen in gevangenis'

De veroordeelde Engels international Adam Johnson is volgens een medegevangene in elkaar geslagen. Hij zou geweigerd hebben haar uit het afvoerputje te verwijderen: ‘Weet je wel wie ik ben?’ zou hij hebben gezegd.

 InELKAAR GESLAGEN

Die arrogante houding schoot bij een medegevangene in het verkeerde keelgat. Johnson, die werd veroordeeld wegens seksuele activiteiten met een 16-jarig meisje, moet zes jaar brommen in de Moorland-gevangenis.

 

Blijkbaar verwacht Johnson daar een andere behandeling, maar daar denken zijn medeveroordeelden duidelijk anders over. Nadat hem vriendelijk was verzocht het haar uit het putje te verwijderen, zou hij een medegevangene hebben toegebeten ‘op te rotten’: „Die kerel sloeg hem in zijn gezicht en Johnson verdedigde zichzelf vervolgens”, aldus een getuige tegenover Daily Star Sunday.

AANDACHT VAN VROUWEN

Een derde gevangene zou uiteindelijk tussenbeide zijn gekomen. Of Johnson bij het gevecht gewond is geraakt, is niet bekend. De zus van Johnson stelt overigens dat van het bericht helemaal niets waar is, zo meldt Daily Mail.