Crimineel koppel aan de haal met lading seksspullen

Crimineel koppel aan de haal met lading seksspullen

Een Roemeens koppeltje had blijkbaar wilde plannen gisteravond, zo bleek uit de buit die het tweetal roofde uit een winkel in het Belgische Tertre. De tortelduifjes gingen namelijk aan de haal met honderden euro’s aan condooms, glijmiddel en massageolie, zo meldt dagblad La Province.

Het dievenkoppel werd opgemerkt door een medewerker van de supermarkt, die de politie inschakelde. Toen de agenten arriveerden probeerde de vrouwelijke helft van het duo de gejatte spullen nog terug te leggen, maar tevergeefs. Onder de kleding en uit de tas van de 22-jarige vrouw kwam uiteindelijk de behoorlijk pikante buit tevoorschijn. ”In totaal probeerde ze voor een bedrag van 700 euro producten mee te nemen”, aldus een personeelslid.

 

Of het koppel überhaupt ooit nog met elkaar in bed belandt, valt overigens te betwijfelen. De 21-jarige man, die geen gestolen waar bij zich droeg, ontkende in alle toonaarden en schoof de schuld volledig naar zijn wederhelft. Desalniettemin zijn ze toch allebei ingerekend en werd bovendien hun auto in beslag genomen.