DEZE 3 ASIELZOEKERS STALEN DEZE PUP, STOPTEN HEM VOL DRUGS, EN BRAKEN ZIJN BENEN. DAARNA LIETEN ZE HEM LIGGEN VOOR EEN ZEKERE DOOD!

deze3

Ik hou van dieren en kan me niet voorstellen hoe je ze kwaad kunt doen. Bijna elke dag hoor ik over gevallen van wrede mishandeling van dieren. Ik begrijp niet waarom mensen hen zo veel pijn kunnen doen, het zijn immers allemaal levende wezens die op dezelfde manier als wij voelen. Vier tieners stalen een kleine puppy genaamd Chunky.

Bekijk hieronder ook een foto van de 3 DADERS:

Ze besloten om een beetje “plezier” met hem te hebben en begonnen hem wreed te martelen. Ze stopten hem eerst vol met drugs, en braken toen twee van zijn benen en zijn nek. Ze verbrandden zijn gezicht met een vlammenwerper en lieten hem voor dood achter.

Gelukkig werd de verminkte hond de volgende ochtend gevonden. Deze 3 gekken stond terecht bij het rechtbank in Folkstone. Een van hen was 32, 37 de andere 28 jaar oud.

1

23

Ze werden veroordeeld tot een jaar politietoezicht en moesten een schadevergoeding van L 2.000 en L 5.800 betalen. Ze kunnen de komende vijf jaar ook geen eigen dieren bezitten!
Momenteel ondergaat Chunky revalidatie en herstelt langzaam, maar zal er de rest van zijn leven een trauma voor mensen aan overhouden.

deze3

 

4

5