Drie mannen verdacht van moord op vermiste 020 er

 

Twee Nederlanders van 48 en 22 jaar zijn door de Duitse politie in Nordhorn (bij Hardenberg over de grens) opgepakt op verdenking van het vermoorden van de 020 er Juan Antonio Alvarez (50).

De Amsterdammer wordt al sinds 12 mei vermist. De politie is maandagochtend in Nordhorn in een woning aan de Boerweg begonnen met een zoekactie naar het lichaam van de 020 er

Alvarez zouden daar met de drie andere mannen een wietplantage hebben gerund. De politie gaat er vanuit dat Alvares om het leven is gebracht. De drie Nederlanders worden van zijn dood verdacht.

De zaak kwam aan het rollen toen de 48-jarige verdachte vorige week voor een ander vergrijp werd opgepakt. De 22-jarige verdachte is toen aangehouden en naar Nederland overgebracht. De 60-jarige man is vervolgens met de noorderzon vertrokken.

De Mercedes van de Amsterdamm1er werd halverwege mei al in Nordhorn aangetroffen. Toen werd ook de mobiele telefoon en de portemonnee van de vermiste Alvarez gevonden. Bij de zoekactie van vandaag werd een hoeveelheid marihuana aangetroffen. Verder werd een plantage met 127 hennepplanten ontdekt.