HOTEL ARTEMIS IS EEN GEHEIM ZIEKENHUIS VOOR CRIMINELEN

Los Angeles lijkt na een periode met rellen veranderd in een politiestaat in de spannende trailer van de actiefilm Hotel Artemis. De criminelen hebben het in de nabije toekomst moeilijk, maar als het mis gaat kunnen sommigen altijd terecht bij een geheim ziekenhuis dat Hotel Artemis heet.

THE CONTINENTAL

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Hotel Artemis moet je lidmaatschapsgeld betalen én je houden aan de tien strenge regels waar absoluut niet over te onderhandelen valt. Het verhaal doet een beetje denken aan de tv-serie die momenteel gemaakt wordt over The Continental, een spin-off van de John Wick-reeks die ook dit jaar zal verschijnen. Daarin staat een speciaal hotel voor criminelen centraal.

LEES OOK:JOHN WICK WORDT TV-SERIE: THE CONTINENTAL

HOTEL ARTEMIS IN DE BIOS

Hotel Artemis verschijnt op 26 juli uit in de Nederlandse bioscopen. Jodie Foster, Sterling K. Brown, Sofia Boutella, Jeff Goldblum, Brian Tyree Henry en Zachary Quinty spelen de hoofdrollen.

TIEN REGELS VAN HOTEL ARTEMIS

1. Met elkaar vechten of elkaar vermoorden is verboden op het terrein van het ziekenhuis.

2. Iedereen moet respectvol zijn richting het personeel.

3. Wapens zijn verboden in Hotel Artemis.

4. Het lidmaatschapsgeld moet vooruit betaald worden.

5. Leden die hun lidmaatschap opgezegd hebben, kunnen niet opnieuw lid worden.

6. Het maken van foto’s of video’s is verboden.

7. Consumpties van buiten Hotel Artemis zijn verboden.

8. Bezoek is ten strengste verboden.

9. Lidmaatschap wordt ingetrokken als leden (in)direct verantwoordelijk zijn voor het bekendmaken van de locatie van Hotel Artemis.