Is dit de buitenechtelijke dochter van El Chapo?

8

Drugsbaron El Chapo (58) staat bekend om zijn liefde voor seks. Dat hij een buitenechtelijke dochter zou hebben, is dus best voor te stellen. En ja hoor, het duurde niet lang voordat de eerste zich meldt. Rosa Isela Guzmán Ortiz is haar naam.

DNA-TEST

De 39-jarige vrouw uit Californië beweert dat de drugsbaron haar vader is. Ze is er zelfs zo zeker van, dat ze volgens Eluniversal een DNA-test er voor over heeft. El Chapo, die momenteel in de gevangenis zit in Mexico, is inmiddels op de hoogte van het nieuws en beweert op zijn beurt dat hij niet haar vader is. Rosa heeft een ander verhaal. Volgens haar weet hij donders goed dat zij zijn dochter is en heeft al twee keer de grenzen naar de VS overgestoken om haar en haar familie te bezoeken.66

REACTIE VAN EL CHAPO’S VROUW

Ook El Chapo’s vrouw, Emma Coronel, heeft inmiddels gereageerd op Rosa’s uitspraken. Zij sprak met haar man in de gevangenis over de kwestie en is ervan overtuigd dat niet Rosa, maar El Chapo de waarheid spreekt. „Mijn man heeft me verteld dat hij nog nooit van deze vrouw heeft gehoord, totdat ze begon met het schrijven van brieven waarin ze aangaf dat haar moeder beweert dat hij haar vader is”, vertelt Emma. „Hij heeft geen idee wie ze is.” Volgens de vrouw heeft niet alleen El Chapo, maar ook zijn zus nog nooit van Maria Luisa gehoord – de moeder van Rosa.

Rosa weet echter niet van ophouden. Volgens haar bezocht El Chapo na het interview met Sean Penn vorig jaar hun huis, dat hij naar verluidt voor de familie had gekocht.

Tja, dit verhaal krijgt waarschijnlijk nog wel een staartje…