‘Malia Obama backstage met crimineel’

Malia Obama, Taylor Bennett en Bryson Tiller

Malia Obama, Taylor Bennett en Bryson Tiller
Foto: Twitter Taylor Bennett

 

Amerika en de rest van de wereld zag Malia Obama eerder deze week al twerken, maar bij het sexy gedans stopte het blijkbaar niet. De dochter van Barack Obama zou backstage gechilld hebben met een veroordeelde crimineel.

Malia (18) werd  – na haar billen geschud te hebben –  bij het Lollapalooza-festival in Chicago backstage gefotografeerd met het jongere broertje van Chance The Rapper, Taylor Bennett. Hij postte deze foto op Twitter, waar Bryson Tiller ook opstaat.

Taylor werd in 2014 gearresteerd op beschuldiging van ernstige mishandeling. De hiphop-artiest was destijds op een feestje, toen er een man op zijn voet ging staan. Die kon het daarna nog nauwelijks navertellen: hij werd naar verluidt geslagen, gestompt en op zijn hoofd getrapt door Bennett, meldt Radar Online. Daarna piepte hij er snel tussenuit.

Smartphone

Maar Bennets actie was blijkbaar door een smartphone gefilmd. Vrienden van het slachtoffer konden daardoor makkelijk de dader identificeren, maar voordat dát gebeurde, meldde Taylor zich al bij de politie. Uiteindelijk werd hij aangeklaagd en veroordeeld tot twee jaar voorwaardelijk en een taakstraf.

Klein detail: de vader van Bennett werkte ooit voor president Obama.