Marvin uit ‘Temptation’ in de cel na vluchtmisdrijf

60

Op Temptation Island helpt Marvin (22) momenteel langzaam zijn relatie om zeep, maar ook in eigen land gaat het niet al te goed. Hij bracht dit weekend enkele uren door in de cel nadat hij een geparkeerde wagen aanreed en daarna vluchtte.

Marvin was vrijdagavond stevig gaan stappen, aldus het Nieuwsblad. Op de parkeerplaats van het café raakte hij met zijn peperdure Audi een andere wagen, tot ongenoegen van de eigenaar. Marvin vond echter dat die overdreef en reed gewoon weg toen de man voorstelde om de politie te bellen.

Alcohol
Die kon hem niet veel later, rond negen uur ’s ochtends, al vinden. Uit de ademtest bleek dat Marvin te veel gedronken had. Hij moest zijn rijbewijs meteen inleveren. ,,We hebben hem meegenomen voor verhoor over enkele openstaande dossiers in andere politiezones”, liet de Brugse politie weten. ,,Die dossiers gaan over enkele diefstallen. Hij was daar nog niet verhoord, dus hebben wij dat hier gedaan.”

Na het verhoor, zo’n 2,5 uur later, mocht Marvin het politiebureau verlaten. Hij zal zich nog wel moeten verantwoorden voor de politierechtbank voor rijden onder invloed en vluchtmisdrijf. Hij riskeert een stevige boete en een rijverbod