Mocro maffia moeders

hassan

Stand up comedy is er niets bij: Marokkaanse moeders zijn de mocro maffia zat. Bijna net zo hilarisch als Gooise vrouwen die beweren hun hockeykids zat te zijn. Afgelopen weekend was de zoveelste stille tocht voor een criminele dode Marokkaan, deze keer ging het om Nabil Amzieb die onthoofd werd. Bij het opruimen van mijn archief stuitte ik zomaar uit het niets op twee kutmarokkanen – zo heetten ze nog in die tijd. Mocromaffia klinkt een stuk hipper. 2003: stille tocht voor Driss (33), die tijdens het eten halen op het Mercatorplein besloot een mes te trekken en werd doodgeschoten door de politie. 2004: stille tocht voor de Marokkaanse tasjesdief Ali (19) die bij een achtervolging werd doodgereden. Echt zielig allemaal. Not.

Stille tochten voor dooie criminelen, ja hoor jongens, jullie Nederland is walgelijk. Jullie Nederland discrimineert, jullie Nederland geeft geen stageplekken aan mensen met een mocronaam, jullie Nederland zus en jullie Nederland zo. RESPECT! Yeah right. Nederland, het land waar Marokkaanse moeders hun mocro maffia kids zat zijn. Alsof die mocro maffia kids het gevolg van iemand anders’ opvoeding zijn dan van Marokkaanse moeders zelf. „Het moet over zijn met al dat moorden.” Goh Marokkaanse moeders, dat vindt de rest van Nederland toevallig ook, redelijk gevalletje waarbij het niet minder minder minder moet, maar gewoon niet niet niet. En niet alleen dat moorden van jullie maffia mocro kids moet afgelopen zijn, óók het roven, bedreigen, mishandelen, stelen en vermoorden van juweliers. Het zijn júllie kinderen die niet-Marokkaanse meisjes, jongens, ouderen en zwakkeren uitzoeken om, in het gunstigste geval, ‘slechts’ te beroven. Ze wonen onder júllie dak en omdat júllie ze niet opvoeden, niet naar school sturen, niet controleren, niet straffen, niet op het juiste pad houden, en wél genieten van de roofopbrengsten (lees het boek Mocro Maffia!) worden júllie kids crimineeltjes waar we met z’n allen last van hebben.

Nabil Amzieb was 23 jaar en ooit een lieve jongen. Dat ook lieve jongens afglijden en met mocro maffia in aanraking komen, is omdat Marokkaanse moeders hun zonen – en dochters ook – weghouden bij Nederlanders. Omdat júllie je zonen – en dochters ook – wijsmaken dat ze anders en beter zijn dan Nederlanders. Omdat júllie je zonen – en dochters ook – naar islamitische clubs, van school, sport tot moskee sturen. Omdat júllie je taak als opvoedkundige niet aankunnen en de boel overlaten aan Allah en zijn islamitische rovers annex plaatsvervangers op aarde. Het enige wat júllie doen is baren baren baren. Dat zou best wat minder minder minder kunnen.

Want Marokkaanse moeders, dat jullie je mocro maffia kids, die zonder twijfel broeden op een terroristische aanslag waarbij Parijs verbleekt, zat zijn, daar past echt maar één reactie op: wij ook.