Politie zoekt getuigen dump Bassie en Adriaan-caravan

  • De lokale politie Lommel laat de bijzondere caravan uit het water halen door hulpdiensten.

    De lokale politie Lommel laat de bijzondere caravan uit het water halen door hulpdiensten.

     

  • Er zijn verschillende replica's van de caravan van Bassie en Adriaan.

    Er zijn verschillende replica’s van de caravan van Bassie en Adriaan.

     

1 van 2
De Vlaamse politie is op zoek naar degene die deze heel bijzondere caravan in het water bij Lommel heeft gedumpt. Nee, Bassie en Adriaan waren het niet, laat een agent van de lokale politie al weten.

We hebben veel relevante info ontvangen en daar willen we jullie alvast voor bedanken – Lokale politie Lommel

,,Als hij van Bassie en Adriaan was dan hadden we jullie hulp niet nodig gehad hé mensen, die hebben we natuurlijk eerst gebeld”, grapt een agent op de facebookpagina van de lokale politie Lommel. Bij onze zuiderburen zijn de clown en de acrobaat ook al sinds jaar en dag populair.

Hij doet deze opmerkelijk uitspraak nadat zijn collega’s bedolven zijn onder de reacties over de bijzondere caravan die zaterdagavond in het kanaal bij het Belgische stadje Lommel is gevonden. De caravan is door onbekenden in het water gereden en de politie is op zoek naar de daders. Om de pakkans te vergroten, plaatste de agenten een oproep op sociale media.

Drommels
De meeste gehoorde grap is dat de Baron, de slechterik in de series van Bassie en Adriaan, achter de lozing van de vrolijke caravan moet zitten. ‘Drommels drommels drommels’ lachen de meeste facebookreageerders. Toch heeft de oproep zin gehad, laat de agent weten. ,,We hebben veel relevante info ontvangen en daar willen we jullie alvast voor bedanken.”