Zoontje van sexy ex-crimineel is precies zijn vader

Zoontje van sexy ex-crimineel is precies zijn vader

Foto: Instagram @jmeeksofficial

Kennen jullie hem nog? In 2014 werd deze Amerikaanse crimineel wereldberoemd door zijn overheerlijke mugshotfoto die na zijn arrestatie van hem gemaakt werd. Inmiddels is Jeremy Meeks (32) officieel een vrij man en dat betekent dat we steeds meer over hem te weten komen.

Na een gevangenisstraf van 27 maanden kan Meeks weer aan zijn leven buiten de gevangenis beginnen. Doordat zijn zwoele blik, getinte huid, blauwe ogen, hoekige kaaklijn en getatoeëerde traantje werden vastgelegd op zijn mugshot, heeft de ex-crimineel inmiddels veel contracten aangeboden gekregen van modellenbureaus.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
 

LEVEN BETEREN

Meeks heeft dan ook uitgebreid in de Amerikaanse media aangegeven dat hij zijn leven gaat beteren. Of dat gaat lukken, is natuurlijk nog maar de vraag, maar hij heeft al wel een aantal stappen gezet. Zo heeft de hunk een manager aangenomen die van hem een topmodel gaat maken. Aan zijn lichaam zal het in ieder geval niet liggen en waarschijnlijk zijn zijn inmiddels meer dan 500.000 Instagramvolgers het daarmee eens.

VERBODEN WAPENBEZIT

Meeks zat een straf uit voor verboden wapenbezit en bendevorming. Daarnaast heeft hij al meerdere keren gezeten voor andere vergrijpen. Journalisten die hem hebben ontmoet, verbazen zich over het feit dat Meeks een ex-crimineel is. Met zijn enorm gespierde lichaam, witte tanden en zachte huisvaderstem past hij niet binnen het plaatje.

LOOKALIKE

Maar het zoetste van het hele verhaal, is dat Meeks een 5-jarig zoontje heeft. En laat deze nou net de genen van zijn vader hebben. Om zijn imago waarschijnlijk een boostte geven, plaatste Meeks onlangs een foto op Instagram van vader en zoon. Het jochie zou hem zelfs helpen met het openen van alle fanmail die door de brievenbus valt. Met zijn vrouw Melissa, een verpleegster, heeft hij in ieder geval een prachtig gezinnetje.

Laten we hopen dat Meeks op het rechte pad blijft en we van zijn foto’s op Instagram mogen blijven genieten!